In de zomermaanden bruist het in en rondom de DRU Cultuurfabriek in Ulft. De DRU Cultuurfabriek presenteert dan een reeks aan zomeractiviteiten voor jong en oud.

Zaterdag 18 juli – Bier, Blues en BBQ

Proef de sfeer van de zuidelijke staten van de VS en geniet van live bluesmuziek, een pittige barbecue en een lekker biertje op ons terras. Met muzikale medewerking van de Claptunes. Aanvang 19:00 uur | prijs BBQ €17,50 (excl. consumpties)

22 juli t/m 20 september – Foto-expositie Peter van Tuijl

Het thema van de Nationale Fotoweek 2015 luidt ‘Kijk! Mijn Straat’. In het kader hiervan exposeert fotograaf Peter van Tuijl in de DRU Cultuurfabriek. Als straatfotograaf is Peter geïnteresseerd in de verscheidenheid van het dagelijks leven. In de straat speelt zich een deel van dit leven af. In de expositie zijn foto’s opgenomen die in Rotterdam en het Franse Perpignan gemaakt zijn. Van 22 juli t/m 20 september dagelijks te bezichtigen gedurende onze openingstijden. Foyer | Gratis entree

Woensdag 22 juli – Woensdag Waterdag (6+)

Een middag vol waterpret! Kom onder begeleiding van echte waterprofessoren waterproefjes doen en heerlijk spelen bij de Waterspeelplaats. Geen enkele Woensdag Waterdag is hetzelfde dus kom gerust vaker! De Woensdag Waterdagen worden mede mogelijk gemaakt door Nederrijn Schoonmaak. Van 14:00 – 16:00 uur | € 3,50.


Vrijdag 31 juli – Cocktail Night

Op zoek naar verkoeling tijdens een zwoele zomeravond? Proef de verfrissende smaken bij onze cocktailbar onder het genot van zomerse muziek live gedraaid door onze DJ. Aanvang 20:00 uur | Gratis entree


Donderdag 6 augustus – Spaanse avond

Waan je aan de Costa del Sol tijdens de Spaanse zomeravond op ons terras. Met lekkere tapas en heerlijke Spaanse live muziek van het Arnhemse duo Dos Cuerdas.

Aanvang 19:00 uur | Prijs tapas € 17,50 (excl. consumpties)

Zaterdag 8 augustus – Buitenfilm Wonderbroeders

Op een groot scherm in de openlucht wordt om 22:00 uur de Nederlandse komedie Wonderbroeders vertoond. Breng je eigen stoel mee. Zin in een VIP-treatment? Voor € 9,50 leggen wij je in de watten met een glas prosecco en heerlijke hapjes.

Bij slecht weer wordt de film binnen vertoond. Aanvang 22:00 uur | Gratis entree

 Zaterdag 22 augustus – Jamsessie rond het kampvuur

Neem je eigen instrument mee naar de DRU Cultuurfabriek en kom lekker jammen rondom het knapperende kampvuur. Met medewerking van diverse singer/songwriters. Voor de lekkere trek hebben wij een echte BBQ-bucket vol met lekkere, hartige snacks à € 9,50 per bucket. Voor de bierliefhebbers een Bierbucket voor € 15,00. Aanvang 20:00 uur | Gratis entree


Zaterdag 5 september – Pubquiz

Nodig je vrienden uit en ga de strijd met elkaar aan tijdens de Pubquiz avond! Welk team heeft de meeste antwoorden goed en wordt bekroond tot ‘Pubquiz-king 2015’?

Aanmelden als team (min. 2 en max. 4 personen) kan in Het Schaftlokaal. Aanvang 20:00 uur | € 10,00 per team, gratis entree voor toeschouwers

 

Reserveren voor alle zomeractiviteiten is gewenst in grand café Het Schaftlokaal (telefoonnummer 0315-820201), tenzij anders vermeld. Bij slecht weer worden de activiteiten naar binnen verplaatst.

 

Voor meer informatie:

DRU Cultuurfabriek

Hutteweg 24
7071 BV Ulft
info@drucultuurfabriek.nl