Zo deftig hoeft nu ook weer niet bij Restaurant Van Hal in Voorst.

Vroeger was een bedrijfsborrel vooral bedoeld voor de hoge heren. Vandaag de dag zijn alle medewerkers welkom op zo’n borrel. Om het uw medewerkers naar de zin te maken, is het niet onverstandig om bij de borrel ook nog iets lekkers aan te bieden om te eten.

Uw medewerkers zullen een lekker koud- en of warm buffet zeker op prijs stellen. Dat zal ook zo zijn met een barbecue en wellicht ook wel een leuke activiteit als vogelschieten.

Laat Van Hal daar nu prima in kunnen voorzien! Dit is wellicht niet geheel een verrassing voor u, maar in de berichtgeving vind Van Hal het toch van belang om u hiervan in kennis te stellen.

Kortom, u bent met al uw medewerkers van harte welkom in Voorst voor een gezellig bedrijfsuitje. Wanneer u de mensen meeneemt, dan zorgt bij Restaurant Van Hal in Voorst voor iets lekkers in het glas en op het bord.

Wenst u liever uw bedrijfsevenement op maat? Natuurlijk is dit ook mogelijk. Wanneer u even belt met 0315-681262, dan plant Van Hal voor u een afspraak in om uw wensen te bespreken. Er is veel mogelijk.

U bent van harte welkom bij Restaurant Van Hal in Voorst.

Voor meer informatie:

Restaurant van Hal
Grensweg 13
7083 AM Voorst/Gendringen

T: 0315-681262
W: www.vanhal.nu
E: info@vanhal.nu