Het Regionaal Jeugdorkest Artiance uit Alkmaar geeft een optreden op zaterdagavond 21 april samen met het corps de ballet van Balletschool Attitude in het Openluchttheater Engbergen in Voorst (gemeente Oude Ijsselstreek). Het 70 koppig jeugdsymfonieorkest bestaat uit jongeren tussen 12 en 18 jaar. Hun passie voor muziek levert in combinatie met hun jeugdigheid een wervelend concert op. Muziek uit meerdere stijlen zal langskomen, van Beethoven tot Brecovitsj, van opera tot musical. Het concert is in het Openluchttheater Engbergen, Bosweg 5 in Voorst het begint om 20.00 uur. Een paar stukken zullen verrijkt worden met een heus ballet.

Het Regionaal Jeugdorkest Artiance is ook dit jaar weer een groot orkest geworden met veel nieuwe leerlingen uit Alkmaar en omgeving. Het orkest treedt jaarlijks op tijdens de Van Foreest Publiekslezing en de Dodenherdenking in Alkmaar. Daarnaast verzorgt het optredens  op veel andere plaatsen in binnen- en buitenland. Zo heeft het orkest afgelopen zomer 2 concerten gegeven in de partnerstad van Alkmaar, in Engeland, Bath, in het kader van 70 jaar stedenband.

Het orkest treedt ook op in zorginstellingen en andere, minder voor de hand liggende locaties.

Meer informatie is te vinden op: https://www.artiance.nl/

 

Balletschool Attitude

Balletschool Attitude is dé balletschool voor klassiek ballet van Alkmaar en Bergen. De school is gespecialiseerd in klassiek ballet op alle niveaus in de leeftijd van 2 tot 74 jaar

Meer informatie over de balletschool is te vinden op www.balletschoolattutude.nl

Het optreden op zaterdag 21 april is GRATIS toegankelijk. U bent van harte welkom in het Openluchttheater Engbergen.

Meer informatie over het Openluchttheater kunt u vinden op: www.openluchttheater-engbergen.nl

poster-Engbergen-21-april-2018-560