Zaterdag 9 september 2017 aanvang 16:00 uur gratis concert bij Restaurant Van Hal: Bloasmuziek bi-j de mölle! Door muziekvereniging Princes Beatrix uit Dinxperlo. Restaurant ook gewoon open!

Muziekvereniging Prinses Beatrix uit Dinxperlo bestaat dit jaar 60 jaar.

Voor hen is dit geen leeftijd om te zeggen dat zij het wat rustiger aan gaan doen.

U kunt gaan genieten van een muzikale namiddag/vooravond vol met mooie muziek. Zij hebben kosten noch moeite gespaard om u een gevarieerd programma voor te zetten.

De samenwerking met “de Knollentrekkers” uit Borculo en de speciaal voor deze middag uitgenodigde “Special Acts”, zorgen voor de nodige variatie.

En om nu niet direct alles te verklappen, de één maakt muziek, er is iets met hamers en er gaat iets gebeuren met lepels.

Daarnaast zorgen de Knollentrekkers voor Egerländer muziek!

Dit concert vindt plaats op zaterdag 9 september 2017 bij de molen van Restaurant van Hal in Voorst (bij Gendringen), Grensweg 13. De aanvang is om 16.00 uur. De toegang is gratis!

Bij slecht weer zal het concert plaatsvinden in de zaal van Restaurant van Hal. Tevens is het restaurant ook open. Het restaurant gedeelte bevindt zich aan de straatkant (Grensweg) en de zaal aan de kant bij de molen.

Restaurant Van Hal ziet U op 9 september aanstaande om 16.00 uur bij de molen.

U bent bij Restaurant van Hal van harte welkom.

Voor meer informatie:

Restaurant van Hal
Grensweg 13
7083 AM Voorst/Gendringen

T: 0315-681262
W: www.vanhal.nu
E: info@vanhal.nu

vanhal-2017-week34-a-559