Aanstaande zaterdag 30 mei het ‘Frühjahrsfest der Volksmusik’ weer plaats in Schouwburg Amphion te Doetinchem EN veranderd het geluid van ‘Spiel mir einer Radio’ in het geluid van ‘Radio SchlagerNL’!

Op zaterdag 30 mei 2015 gaat het opnieuw gebeuren! Het grote Frühjahrsfest der Volksmusik in een bomvolle Schouwburg Amphion!
De ALLERBESTE artiesten uit de Volksmusik- en Schlagerwereld komen voor u optreden!

2015-05-26_14-23-55-560

Spiel mir einer is er heel trots op dat ze dit jaar weer een fantastisch programma hebben kunnen samenstellen! Wat dacht u van de ongelofelijk populaire Markus Wolfahrt? Hij was 34 jaar lang het gezicht van de legendarische Klostertaler en is nu solo méér dan succesvol onderweg! Ook Sigrid & Marina zijn erbij! Ze wonnen 5 maal de Goldene Tulpe en natuurlijk de Grand Prix der Volksmusik. Ze komen echter niet alleen! De wereldberoemde Oberkrainer Allstars (méér dan 20x Musikantenstadl) hebben samen met Sigrid & Marina een uniek album opgenomen en spelen de sterren van de Oberkrainerhemel in een exclusief miniconcert!

Uit Süd-Tirol komt 1 van de meest romantische stemmen uit de Schlagermuziek. Graziano!
Daarmee is het programma compleet. Zoals u de grote shows van de Duitse televisie kent; DAT is het ‘Frühjahrsfest der Volksmusik’. Een prachtig gala voor jong en oud!

De laatste kaarten zijn NU beschikbaar, dus u kunt er nog bij zijn!
Reserveren kunt u via de internetsite www.spiel.nl of ga direct naar www.amphion.nl
U kunt Spiel mir einer natuurlijk ook bereiken via 0314 – 66 36 36