Vier de Kerst bij Restaurant van Hal in Voorst

Zoals u gewend bent van Restaurant van Hal, zijn ze beide dagen open vanaf 14:00 uur voor een à la carte diner, met een speciale kerstspijskaart.

Restaurant van Hal heeft weer een uitgebreide Kerstspijskaart met diverse voorgerechten en soepen zoals: Kersthuzaar en Vleespasteitje, Möldersproeverij en Heldere wildbouillon.

Ook is er weer volop keuze in hoofdgerechten, zoals voor de liefhebber gebakken zeetong of zalm, onze specialiteit het bekende Halve haantje, Zwitserse schotel en Schnitzel, een lekkere Biefstuk met diverse sauzen en natuurlijk wildgerechten zoals Reebout, Reebiefstukjes en Wildpeper en gerechten voor onze vegetarische gasten.

Voor de kleine gasten hebben zij o.a. een speciale kerstkleurplaat met kindergerechten.

U kunt uw diner eindigen met een voortreffelijk Kerst Grand Dessert, warme Apfelstrudel, Kruidkoekmousse, Coupe cerise met warme kersen en slagroom of een kopje Koffie.

Op 2de Kerstdag serveert van Hal vanaf 17.00 uur in de zaal een luxe stamppottenbuffet.
Na een eventuele heerlijke wandeling wordt u ontvangen met een glas warme Glühwein en warme chocolademelk met zoetigheden.

Wat kunt u zoal verwachten tijdens het luxe stamppottenbuffet? Rucola stamppot, Spitskool-paprika stamppot en Bruine bonen met karnemelksesaus. Dit wordt begeleid met diverse vleessoorten. Hierbij kunt u o.a. denken aan: Wildpeper, Spareribs, Pulled porc, Bloedworst en Rookworst.

Aansluitend serveert van Hal diverse dessertgerechten in buffetvorm.

De afsluiting volgt rond 21.30 uur met een heerlijk kopje koffie en een bonbon.

€ 35,00 p.p. (incl ontvangstdrankje)

Alle reserveringen zijn onder voorbehoud van de RIVM coronaregelgeving. Mocht er onverhoopt een wijziging in de COVID maatregelen komen, dan houdt van Hal u daarvan op de hoogte.

Op 24 en 31 december is het restaurant gesloten.

 

Voor meer informatie:

Restaurant van Hal, Grensweg 13
7083 AM Voorst/Gendringen
t: +31-(0)315-681262
e: info@vanhal.nu

Vergelijkbare berichten