Op zaterdag 12 december organiseert de DRU Cultuurfabriek een muziekspecial rond een van de grootste bands uit de geschiedenis: Queen. Ter ere van 40 jaar Bohemian Rhapsody!
We starten 19:30 met een unieke documentaire over de relatie van Queen met Nederland in de conferentiezaal van de DRU Cultuurfabriek gemaakt door Nederland grootste Queen fan en kenner Sikke van der Veen. Hij laat bij hoge uitzondering unieke opnamen zien uit zijn eigen collectie.

Dutch-Queen-promo3-560

Na afloop van deze film trapt om 21:30 The Dutch Queen Tribute af in de Popzaal.

Vijf bekende muzikanten met één gedeelde liefde. De ene helft van dit gezelschap groeide op met de muziek van Queen, de andere helft ontdekte recent de juweeltjes uit het rijke oeuvre van de band.
Live brengt deze gelegenheidsformatie genaamd The Dutch Queen Tribute een ode aan de band die steeds grenzen opzocht en vervolgens stadions wist te vullen.
The Dutch Queen Tribute speelt niet alleen de hits, maar ook het minder bekende materiaal. Verwacht geen verkleedpartij of parodie, maar een show voortgestuwd door de onovertroffen energie die zo typerend is voor Queen live in hun hoogtijdagen.
Merijn van Haren (Navarone) – Zang
Kees Lewiszong (Navarone)- Gitaar
Joost van Haaren (Anneke van Giersbergen, Krezip) – Bas
Henk Jan Heuvelink (Marike Jager) – Toetsen
Bram van den Berg (Drive Like Maria, Krezip) – Drums

aanvang film: 19:30
popzaal open 21:00
start Queen tribute 21:30

Informatie
De voorstelling vindt plaats op zaterdag 12 december om 19:30 uur in de DRU Cultuurfabriek. Kaarten zijn voor € 14,00 verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via telefoonnummer 0315 – 714358. Tevens zijn ze te bestellen via de website www.drucultuurfabriek.nl.