Verbouwing groot of klein, Bruggink uit Heelweg wil u daarbij graag vakkundig van dienst zijn.

Momenteel is Bruggink uit Heelweg bezig met een verbouwing in Silvolde. Bij aanvang van de verbouwing ontvingen de directe buren een kaartje in hun brievenbus. Daarop staat beschreven dat er tijdens de verbouwing mogelijk overlast kan ontstaan, maar dat Bruggink uit Heelweg dat bewust tot een minimum wil beperken. Natuurlijk voert Bruggink uit Heelweg het werk bij de klant vakkundig en netjes uit, maar ook willen zij de buren even melden wat er gaande is.

Tijdens zo’n verbouwing moet er vaak iets gesloopt worden. Daarbij komt meer geluid vrij dan gebruikelijk is in de buurt. Ook staan de bussen van de Bruggink medewerkers in de straat geparkeerd. Allemaal zaken die buren mogelijk kunnen irriteren, maar die wel noodzakelijk zijn bij een verbouwing. In het kader van de openheid en transparantie worden derhalve, door middel van een klein kaartje, de buren ingelicht. Tevens wordt, met toestemming van de opdrachtgever, een Bruggink bord in de tuin geplaatst. Wanneer dat niet wenselijk is, dan wordt dat ook niet gedaan natuurlijk.

Bruggink uit Heelweg verbouwt niet alleen een badkamer of keuken, maar ook het wat grotere werk wordt vaak gedaan. De klant weet vooraf precies wat er gedaan gaat worden, wanneer en voor welke prijs. Ook wordt het werk netjes en opgeruimd achtergelaten.

Achteraf liever geen verrassingen. Liever een tevreden klant. Via mond op mond reclame komen op deze manier steeds vaker mensen bij ons die hun verbouwing aan Bruggink toevertrouwen.

Ook u bent van harte welkom bij Bruggink uit Heelweg.

Voor meer informatie:

Bruggink Keukens, Badkamers en Bouw
Molenweg 11
7055 AW Heelweg

T: 0315 – 24 29 29
W: www.bruggink-bv.nl
E: info@bruggink-bv.nl