Van zaterdag 7 tot en met dinsdag 10 juli viert Schuttersgilde St. Hubertus kermis in Ulft Centrum. Dit jaar wordt er op het kermisterrein aan het Kennedyplein een tent geplaatst en er is voor extra veel live muziek gezorgd.
Vrijdagavond wordt er begonnen met het Pleinconcert; een concert van het jeugdorkest, de blokfluiters en de drumfanfare, waarbij ook de diploma’s uitgereikt worden. Aanvang is 19.30 uur in de tent op het Kennedyplein.

Op zaterdag wordt om 16.00 uur de familiekermis geopend, waarna het gilde vertrekt richting de schuttersmast bij de kruising Ir. Sassenstraat-Debbeshoek om samen met zusterverenigingen De Eendracht en St. Joris de kermis officieel te openen. 
’s Avonds vanaf 19.00 uur is er feest in de tent met Freeline!

Op zondag is vanaf 13.00 uur de familiekermis geopend.
Vanaf 14.00 uur is een rondgang door het centrum van Ulft, samen met Schutterij Sint Antonius uit Lengel, Sint Martinus uit Braamt en de Harmonie uit Ulft.. Na afloop van de rondgang is er live muziek van Duo Double Home in de tent op het Kennedyplein. ’s Avonds vanaf 20.00 uur treedt Katsmav op in de tent.

Maandagmorgen treedt het gilde om 6.00 uur aan voor de reveille. Om 11.30 zijn er de schietwedstrijden, waarbij er door jeugd en volwassenen gestreden wordt om de titel ”kermiskoning”. Dit alles met gezellige feestmuziek van Freeline.
’s Avonds is er een optreden van Soular Vibe & The Galaxy Horns.

Op dinsdag 15 juli is vanaf 14.00 uur de familiekermis geopend. Vanaf 16:00 uur is er een Hollandse middag in de feesttent met DJ Raymond!

Alle kermisactiviteiten van Sint Hubertus zijn gratis toegankelijk.

Meer informatie op: www.sinthubertusulft.nl

affiche-2018-1120