Van Hal in Voorst: Achterhoekse 3K (Drieka) Kaasfondue in combinatie met vlees voor 4 personen – met Buikje-Vol-Garantie. Bekijk NU de dia presentatie van 18 seconden.

De eerste vorstperiode van deze winter hebben we inmiddels achter de rug. Ondanks dat het van korte duur was, is er toch al veel sneeuw- en ijspret geweest.

De koude periode is voor Van Hal aanleiding om een klassieker aan te bieden, namelijk: Achterhoekse Kaasfondue. Maar dan wel compleet met vlees, aardappelen of friet naar keuze en een heerlijke salade.

Bijgaande foto’s geven u alvast een indruk wat u allemaal krijgt.

Achterhoekse 3K (Drieka) Kaasfondue in combinatie met vlees voor 4 personen – met Buikje-Vol-Garantie. Bekijk NU de dia presentatie van 18 seconden.De eerste vorstperiode van deze winter hebben we inmiddels achter de rug. Ondanks dat het van korte duur was, is er toch al veel sneeuw- en ijspret geweest.De koude periode is voor Van Hal aanleiding om een klassieker aan te bieden, namelijk: Achterhoekse Kaasfondue. Maar dan wel compleet met vlees, aardappelen of friet naar keuze en een heerlijke salade. Bijgaande foto's geven u alvast een indruk wat u allemaal krijgt.U krijgt in uw fonduepan een combinatie van jong belegen kaas en oude kaas. Deze kaas is op ambachtelijke manier gemaakt in het Achterhoekse Lievelde door Kaasboerderij Weenink. Zij maken op ambachtelijke en traditionele wijze Boerenkaas van rauwe melk. Door de melk niet te pasteuriseren en de melk rauw te verwerken, blijven de fijne aroma's behouden en krijg je uiteindelijk de lekkerste kaas.Naast de kaas kunt u ook genieten van aardappelen of friet, brood, een kleine schnitzel geserveerd met jägersaus en een heerlijke salade. Als nagerecht serveren wij voor u een Tiroler Kistje, compleet met Apfelstrudl, Kaiserschmarrn, appeltaartroomijs, kaneelbavarois en slagroom.Dit alles met de Van Hal buikje-vol-garantie. Wat houdt de “Buikje – Vol – Garantie” precies in: U kunt onbeperkt aardappelen, friet, groenten en / of sla bijbestellen zonder prijsverhoging. De enige voorwaarde is dat iedereen bij u aan tafel een hoofdgerecht heeft besteld.De Kaasfondue wordt voorafgegaan door een heerlijk glas Glühwein (ook alcoholvrij mogelijk). Vervolgens gaat u samen aan tafel. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld de Kaasfondue te combineren met een wandeling in Voorst. U komt dan eerst gezellig in ons restaurant voor een lekker glas Glühwein, vervolgens maakt u een wandeltocht van 5 KM (Rondje Voorst). Daarna gaat u samen gezellig aan tafel. De wandelroute kunt u volgen via de gele route die van start gaat vanaf ons restaurant. Inbegrepen in de totaalprijs is ook 1 consumptie zoals een glas Weizen bier of witte wijn, dan wel een andere consumptie in overleg.Het aanbod is voor 4 personen en de prijs per persoon is € 29,50Om het nog even samen te vatten:* 1 Glas Glühwein (ook mogelijk zonder alcohol)* 1 consumptie * Kaasfondue* Aardappeltjes of friet* Brood* Gemengde salade* Kleine Schnitzel* Tiroler kistje compleet met Apfelstrudl, Kaiserschmarrn, appeltaartroomijs, kaneelbavarois en slagroom.Komt u ook even proeven?U bent van harte welkom.Restaurant Van HalGrensweg 137083 AM Voorst (bij Gendringen)T: 0315-681262E: info@vanhal.nuOnline reserveren: https://www.vanhal.nu/restaurant/reserveren/

Geplaatst door Restaurant Van Hal op Vrijdag 25 januari 2019

U krijgt in uw fonduepan een combinatie van jong belegen kaas en oude kaas. Deze kaas is op ambachtelijke manier gemaakt in het Achterhoekse Lievelde door Kaasboerderij Weenink. Zij maken op ambachtelijke en traditionele wijze Boerenkaas van rauwe melk. Door de melk niet te pasteuriseren en de melk rauw te verwerken, blijven de fijne aroma’s behouden en krijg je uiteindelijk de lekkerste kaas.

Naast de kaas kunt u ook genieten van aardappelen of friet, brood, een kleine schnitzel geserveerd met jägersaus en een heerlijke salade. Als nagerecht serveren wij voor u een Tiroler Kistje, compleet met Apfelstrudl, Kaiserschmarrn, appeltaartroomijs, kaneelbavarois en slagroom.

Dit alles met de Van Hal buikje-vol-garantie.

Wat houdt de “Buikje – Vol – Garantie” precies in: U kunt onbeperkt aardappelen, friet, groenten en / of sla bijbestellen zonder prijsverhoging. De enige voorwaarde is dat iedereen bij u aan tafel een hoofdgerecht heeft besteld.

De Kaasfondue wordt voorafgegaan door een heerlijk glas Glühwein (ook alcoholvrij mogelijk). Vervolgens gaat u samen aan tafel.

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld de Kaasfondue te combineren met een wandeling in Voorst. U komt dan eerst gezellig in ons restaurant voor een lekker glas Glühwein, vervolgens maakt u een wandeltocht van 5 KM (Rondje Voorst). Daarna gaat u samen gezellig aan tafel. De wandelroute kunt u volgen via de gele route die van start gaat vanaf ons restaurant.

Inbegrepen in de totaalprijs is ook 1 consumptie zoals een glas Weizen bier of witte wijn, dan wel een andere consumptie in overleg.

Het aanbod is voor 4 personen en de prijs per persoon is € 29,50

Om het nog even samen te vatten:

* 1 Glas Glühwein (ook mogelijk zonder alcohol)
* 1 consumptie
* Kaasfondue
* Aardappeltjes of friet
* Brood
* Gemengde salade
* Kleine Schnitzel
* Tiroler kistje compleet met Apfelstrudl, Kaiserschmarrn, appeltaartroomijs, kaneelbavarois en slagroom.

Komt u ook even proeven?

U bent van harte welkom.

Restaurant Van Hal
Grensweg 13
7083 AM Voorst (bij Gendringen)

T: 0315-681262
E: info@vanhal.nu

Online reserveren: https://www.vanhal.nu/restaurant/reserveren/