Van Hal in Voorst: 60 jaar geleden heeft Oma Dora de officiële opening gedaan.

We gaan terug in de tijd en bevinden ons in 1958. Bijgaande foto laat u de opening van Restaurant Van Hal zien. Oma Dora gaat als eerste naar binnen. Daarachter staan Frans van Hal, Bertus van Hal, Riek van Hal en Annie van Hal. Riek en Frans zijn destijds het restaurant begonnen.

Sinds 1958 is er natuurlijk het één en ander veranderd. Wat echter nog steeds het zelfde is gebleven is de gastvrijheid die van generatie op generatie is overgedragen. Dit geldt ook voor het recept voor de specialiteit van De Achterhoek: Het Halve Haantje van Van Hal.

Het was immers Oma Dora die daarmee is begonnen. Naast het Halve Haantje staat er tegenwoordig voor ieder wat wils op de spijskaart. Niet alleen vlees-, maar tevens vis- en natuurlijk ook vegetarische gerechten. Ook aan de kleine eters is gedacht, door middel van kleinere porties voor onder andere kinderen en leuke kleurplaten voor de kids.

Naast de bestemming als restaurant weten ook steeds meer mensen Van Hal te vinden als locatie voor feesten en partijen.

Door de goede weersomstandigheden van de afgelopen weken hebben vele gasten kunnen genieten van een verblijf buiten op het terras van het restaurant.

De buiten-locatie naast de molen en grenzend aan de grote zaal geeft gelegenheid om besloten feesten grotendeels ook buiten te vieren. Ook dit jaar is dit weer gelukt, vanwege het goede weer, met onder andere een bruiloft. Als overkapping wordt buiten gebruik gemaakt van een grote parachute.

Geeft u binnenkort of over een tijdje ook een feest (klein of groot)? Dan nodigen wij u van harte uit om eens vrijblijvend te komen praten. Door middel van foto’s kunt u een indruk krijgen van de zaalruimte en de ruimte buiten met parachute voor u en uw gezelschap.

U bent van harte welkom.

Voor meer informatie:

Restaurant Van Hal
Grensweg 13
7083 AM. Voorst / Gendringen
T: 0315-681262
E: info@vanhal.nu