Na vijf uitverkochte shows, met uiteenlopende thema’s, keert Crystal Dream op zaterdag 30 januari terug naar de DRU Cultuurfabriek in Ulft met een compleet nieuwe U2 show waarmee de band in 2016 door het land zal toeren.

Foto-U2-560

Na vier concerten in de ZiggoDome Amsterdam en louter lovende recensies blijft de Ierse band U2 koploper aan het muzikale front. Reden genoeg voor Crystal Dream om de U2 show volledig aan te passen en elementen toe te passen die de Innocence en Experience tour tot een hoogtepunt maken.

Crystal Dream U2 Experience neemt je mee op een muzikale reis langs de beste songs van de populaire rockband U2. Dit muzikale eerbetoon wordt uitgevoerd door de Nederlandse band Crystal Dream. Deze goed geoliede machine bestaat uit vier muzikanten die de herkenbare U2-sound en het gevoel op fantastische wijze weergeven met passie en energie. De vier leden doen dit zonder daarbij het respect voor de Ierse band uit het oog te verliezen, blijven dicht bij zichzelf en zetten daarmee een unieke show neer.

 

Informatie
De voorstelling vindt plaats op zaterdag 30 januari om 21:30 uur in het poppodium van de DRU Cultuurfabriek. Voorafgaand draait er een film in de conferentiezaal echter zijn daarvoor de kaarten uitverkocht. Kaarten zijn voor € 12,00 verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via telefoonnummer 0315 – 714358. Tevens zijn ze te bestellen via de website www.drucultuurfabriek.nl.