Toneelvoorstelling vrijdagavond 5 april en zaterdagmiddag 6 april in de zaal bij Restaurant Van Hal in Voorst.

“MILJONAIR OP DE CAMPING”.

Vrijdagavond 5 april en zaterdagmiddag 6 april speelt het Gendrings Toneel ten behoeve van Korenmolen Voorst het blijspel: ‘Miljonair op de camping’.

Dit is een plattelandskomedie met veel humor, gespeeld door spelers uit Gendringen en Voorst.

De komedie gaat over boer Kamping en zijn vrouw Alie. Zij zien geen toekomstmogelijkheden meer in hun boerenbedrijf. Alie en haar dochter Petra besluiten om een camping op de boerderij te beginnen.

Daar komen veel rare gasten op af.

Een broer en een zus jagen op een erfenis, een jonge vrouw zoekt een vader voor haar kind en er komt een miljonair op bezoek…!!

Vrijdagavond 5 april is de zaal bij Restaurant Van Hal open om 19:30 uur, de voorstelling begint om 20:00 uur. Entree is € 8,- inclusief koffie/thee bij binnenkomst. Er zijn nog kaarten beschikbaar via reservering, of op de avond zelf. Reserveren is eenvoudig en kan via telefoon of Whatsapp. Bel of App 0315681262

Zaterdagmiddag 6 april is de zaal open om 13:30 uur en is de voorstelling inclusief koffie/thee bij binnenkomst, een drankje in de pauze en boerenkool als maaltijd na de voorstelling. Hiervoor zijn momenteel nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Toegang op zaterdagmiddag is uitsluitend mogelijk via reservering. Reserveren is eenvoudig en kan via telefoon of Whatsapp. Bel of App 0315681262

U bent bij Restaurant Van Hal van harte welkom.

 

Restaurant Van Hal
Grensweg 13
7083 AM Voorst/Gendringen

T: +31-(0)315-681262
E: info@vanhal.nu

vanhal-2019-toneel-april-560