Op zaterdag 3 februari kunnen bezoekers dansend genieten van livemuziek tijdens de tweede editie van The Dance Classics Experience. De DRU Cultuurfabriek in Ulft wordt omgetoverd tot een discotheek met bijpassende lichteffecten, glitterbollen en een verlichte dansvloer. De twee Achterhoekse bands SoularVibe & the Galaxy Horns en The Dance Classic Showband spelen de beste hits uit de jaren 70, 80 en 90. DJ’s Danjah en Mingus ondersteunen de bands en draaien zelf een swingende set in de pauze en op de afterparty.

SoularVibe & the Galaxy Horns
SoularVibe & the Galaxy Horns staat garant voor funky vibes and jazzy feelings van onder andere Incognito, Tower of Power, Chaka Kahn, Stevie Wonder en meer. Veertien mensen op het podium, inclusief DJ. De band is eind 2016 geformeerd met ervaren muzikanten uit de regio Gelderland. Door inzet van bekende en minder bekende muziek wordt live een gebalanceerde set aan nummers gespeeld. Kleurrijke melodieën en swingende ritmes worden samengesmolten in een swingende set muziek. Daarbij wordt gebruik gemaakt van bekende en minder bekende covers, variërend van funk, jazz, soul.

The Dance Classic Showband
Deze swingende band neemt het publiek mee op reis door de jaren 70,80 en 90. 
Van disco en pop tot Latijns-Amerikaans en alles daartussen. Nummers van onder andere Gloria Estefan, The Four Tops, The Trammps, Earth Wind & Fire en The Weather Girls worden afgewisseld met meeslepende ballads. Het ongelofelijke plezier en enthousiasme van de bandleden slaan over op het publiek dat als vanzelf wordt mee gezogen in het feestgedruis. Stilstaan is geen optie!

Informatie
The Dance Classics Experience vindt plaats op zaterdag 3 februari (zaal open 20:00 uur) in de Popzaal van de DRU Cultuurfabriek in Ulft. Kaarten zijn voor € 12,00 in de voorverkoop (€ 15,00 aan de deur) verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via telefoonnummer 0315 – 714358. Tevens zijn ze te bestellen via de website van de DRU Cultuurfabriek www.drucultuurfabriek.nl.

SoularVibe-&-the-Galaxy-Horns-560

Voor meer informatie:

DRU Cultuurfabriek
Hutteweg 24
7071 BV Ulft

T: +31 (0)315-714358
W: www.drucultuurfabriek.nl
E: info@drucultuurfabriek.nl