Strongman Champions League na 4 jaar weer in Doetinchem

Op zaterdag 18 juni 2018 om 13:30 uur zal de internationale competitie van de sterkste mannen ter wereld in Doetinchem van start gaan. Op het terrein bij het gemeentehuis zullen weer een zestal onderdelen worden uitgevoerd waaronder de Truck-Pull. Ook zullen de deelnemers een honderdtal kilo’s aan scooters van La Souris moeten versjouwen. Het deelnemersveld is weer zeer divers en krachtig. Namens Nederland zullen Kelvin de Ruiter, Angelo van de Pas en George Sulaiman meedoen. Het totale (internationale) deelnemersveld zal bestaan uit:

Kelvin de Ruiter, Nederland Ervin Toots, Estland
Angelo van de Pas, Nederland Anders Aslak, Denemarken

George Sulaiman, Nederland Gerrit van Staden, Zuid Afrika

Ilya Khazov, Cyprus Dennis Kohlrus, Duitsland

Sean O’Hagen, Ierland Sebastian Kurek, Polen

Aurelien Le Jeune, Frankrijk Faith Karaca, Turkije

Roberto Rodriguez, Spanje Travis Ortmayer, Verenigde Staten

Het evenement is, net als andere jaren, gratis toegankelijk voor het publiek. “Alleen dankzij de sponsoren en de goede samenwerking met de gemeente Doetinchem en het Centrum Management kan dit evenement als dit doorgaan.”, aldus Paul Rabelink, directeur van Stichting Sterkste Man en Strongman Champions League. “De laatste keer dat we in Doetinchem waren was in 2018, We streven er naar om iedere vier jaar in Doetinchem te komen. Villa Ruimzicht en LEV de catering verzorgen in de VIP-tent.”

De Strongman Champions League wedstrijd in Doetinchem zal ook weer door RTL7 worden uitgezonden. Daarnaast worden de beelden uitgezonden in 95 landen en via het eigen on-demand kanaal. Dat levert per jaar zeker 1 miljard views op. 

 

 

 

 

Vergelijkbare berichten