Ronkende gitaarriffs, groovende drums en rockende orgels! Op vrijdag 1 december brengt Birth of Joy een stevige rock ‘n’ roll show in de popzaal van de DRU Cultuurfabriek. Een aanrader voor fans van zowel de early-Pink Floyd als de Detroit-sound van MC5, maar dan met de toegankelijkheid van The Doors.

Birth of Joy bracht in 2010 zijn debuut-album uit en hield daarna niet op met het uitbrengen van nieuwe albums. Het rock ‘n’ roll trio speelde honderden shows, in Europa maar ook in Amerika en Afrika. Op hun laatste album trakteert de band de luisteraar op een cocktail van psychedelica, een scheutje progrock en een flinke dosis bluesrock waarbij ze harder en steviger dan ooit klinken. Ontdek het zelf op vrijdag 1 december in de DRU Cultuurfabriek in Ulft!

Informatie
Het optreden van Birth of Joy vindt plaats op vrijdag 1 december in de Popzaal van de DRU Cultuurfabriek (zaal open 20:00 uur, aanvang 20:30 uur). Kaarten zijn voor € 10,00 verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via telefoonnummer 0315 – 714358. Tevens zijn ze te bestellen via de website www.drucultuurfabriek.nl. Kaarten aan de deur zijn € 13,00 per stuk.

Foto-credits: Tijmen Hobbel