Soms gaat het er wild aan toe in Voorst.

Het Wildseizoen is in volle gang. Gasten genieten al volop van heerlijke Wildgerechten op hun bord en heerlijke Wildwijn in hun glas.

Voor de promotie van de Wildgerechten wilde we dit jaar eens iets anders doen. “Kom op, we gaan naar buiten voor wat foto’s en een video”. Waarom ook niet. Het was die dag lekker weer en er stond vrijwel geen wind. Dus ook de tafel maar naar buiten, compleet met schoon tafellaken, borden servies, glazen, een Wildgerecht, Wildwijn en zelf een kaarsje voor de sfeer mag niet ontbreken. Dat geldt ook voor de bladeren op tafel.

De video laat u een Hazenbout zien. Deze is geserveerd met rode kool, spruitjes, puree, wildsaus en een garnituur van peer, perzik, vijg en preiselbeeren. Op tafel ziet u 2 flessen Wildwijn, namelijk Wals Rood en Adelante – Mendoza Malbec. Dit is de link naar de YouTube video: https://youtu.be/_TxWc8dV4PE

Wildgerechten maken bij sommige mensen wat ondeugendheid los. Bij ons in Voorst moet dat af en toe kunnen. De natuur heeft in de vorm van een toost ook kennis kunnen maken met de wildwijn, zoals u op bijgaande video kunt zien. Dit is de link naar de YouTube video: https://youtu.be/_TxWc8dV4PE

U kunt een keuze maken uit 8 heerlijke wildgerechten:

1: Hazenbout (zoals u op de foto’s en in de video ziet).
2: Wildpeper.
3: Reebout.
Deze gerechten worden geserveerd met rode kool, spruitjes, puree, wildsaus en een garnituur van peer, perzik, vijg en preiselbeeren.

4: Hazenrug tournedos.
5: Reerug biefstukjes.
Deze gerechten worden geserveerd met witlof, rode kool, spruitjes, puree, ananas, wildsaus en een garnituur van peer, perzik, vijg en preiselbeeren.

6: Wildtrio
Bestaande uit fazantgeschnetzeltes, hazenrug en reebout.

7: Halve fazanthaan
Geserveerd met zuurkool, puree, uitgebakken spek, rookworst, jus en peer- preiselbeerencompote.

8: Wildwrap
Wrap gevuld met wildgehakt, ui, paprika en champignons, met salade en tuinkruidensaus.

Komt u ook even proeven?

U bent van harte welkom.

Reserveren is eenvoudig:
T: 0315-681262
E: reserveren@vanhal.nu
W: https://www.vanhal.nu/restaurant/reserveren/

vanhal-25-10-b

vanhal-25-10-e

vanhal-25-10-d

vanhal-25-10-c