Woensdag 21 december is de laatste vrachtwagen met hulpgoederen voor 2016 geladen bij Bohero. Ze hebben in 2016 in totaal 21 vrachtwagens met hulpgoederen naar diverse landen in het voormalig Oostblok gestuurd. Ook is veel steun verleend met financiële middelen. Op maandag 19 december was er op TV, bij KRO NCRV programma Spoorloos, te zien op welke manier onder andere Bohero, de familie van Sandor in Hongarije heeft geholpen. 

Bohero heeft de inrichting van het nieuwe huis van de familie van Sandor in Hongarije voor haar rekening genomen. Sandor is in de zomer van 2016 bij Bohero daarvoor huisraad komen uitzoeken. Daarnaast is ook op locatie in Hongarije door Bohero witgoed aangeschaft dat in het huis is geplaatst. De uitzending is terug te kijken via deze link: http://spoorloos.kro-ncrv.nl/fragm…/…/12/19/hongarije/sándor

Naast projecten in Oost Europa zijn er ook projecten gesteund in onder andere Malawi en Nepal. Ook in regio Berkelland zijn projecten gesteund.

Nooit eerder heeft Bohero zoveel hulp kunnen bieden als in 2016. Een prestatie van formaat, gerealiseerd door hun vrijwilligers.
Veel dank aan diegenen die Bohero hebben weten te vinden, als een zaak met gebruikte kwaliteit goederen, hierdoor hebben ze veel kunnen realiseren, zoals bovenstaande aangeeft. Bohero wenst iedereen een fijn kerstfeest, een goede jaarwisseling en een gelukkig, maar vooral gezond 2017!

P.s. Donaties in de vorm van geld zijn van harte welkom. Naast de inkomsten uit de humanitaire kringloopwinkel, kan Bohero ook met donaties, in 2017 haar werk blijven voortzetten. Meer informatie over donaties is beschikbaar via deze link: http://bohero.nl/donaties/ Alle bedragen zijn welkom, ongeacht hoe groot of minder groot.

spoorloos-kroncrv-website-1120

Voor meer informatie:

Humanitaire Kringloopwinkel Bohero
Oude Needseweg 21
7271 AD Borculo

T: 0545-27 38 99
W: www.bohero.nl
E: info@bohero.nl