De gitaarvirtuoos Ryan McGarvey is een opvallende naam in bluesland. Deze uit New Mexico afkomstige Gitarist is met een gestage opmars door Europa bezig.
 De jonge muzikant won van maar liefst 4000 gitaristen de Ernie Ball-gitaarwedstrijd en veroverde daarmee een plekje op Eric Clapton’s prestigieuze Crossroads Guitar Festival. Sindsdien ging het hard: In het blad the Guitaris Player magazine  werd hij in 2013 als beste Young Guitar talent uitgeroepen.Zijn cd’s verkopen als een tierelier en samen met zijn band geeft hij verpletterend goede optredens tijdens hun extensieve tours door Amerika en Europa.

Zijn derde CD heeft het levenslicht gezien en de lovende recensies vliegen hem om de oren, en geheel terecht. Zijn uitmuntende gitaarkunsten, zang en dito songwriterskills zijn een absolute aanrader voor elke bluesrockliefhebber.

Ondertussen deelt Ryan regelmatig het podium met coryfeeën als Eric Clapton, Kenny Wayne Shepherd, Joe Bonamassa en vele anderen.

De avond wordt geopend door Joost De Lange Blues/Rock Experience. 

Informatie
De voorstelling vindt plaats op vrijdag 23 september om 20:00 uur in de DRU Cultuurfabriek, Hutteweg 24 in Ulft. De entree is 15,00 in de voorverkoop. Kaarten koop je aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek of online via www.drucultuurfabriek.nl

Voor meer informatie:
Dru Cultuurfabriek
Hutteweg 24
7071 BV Ulft
T: 0315 714 358
W: www.drucultuurfabriek.nl
E: info@drucultuurfabriek.nl

ryan-mcgarvey-foto