Rotary E Club Update 23 februari 2022

People Of Action Mediaseminar Zaterdag 26 maart

Op zaterdag 26 maart 2022 vind er een event plaats voor alle Rotarians uit Nederland en Vlaanderen die willen werken aan ons imago en aan onze pr. In de inspirerende media locatie Beeld en Geluid volg je workshops, die je helpen bij je Rotarycommunicatie.
Ook zullen er een aantal sprekers aanwezig zijn. Deze sprekers zijn Rotary-initiatieven uit Nederland en Vlaanderen, De presentatie is in handen van Rutger Mazel (oud gouverneur District 1580 Noord-Holland én journalist bij NOS-Nieuws) en Pieter Schut (Rotary Public Image Coördinator NL en Vlaanderen én oud-journalist bij het NOS-Radio 1-Journaal).

Bent u nog niet bekend met Rotary E Clubs?

Rotary verenigt meer dan een miljoen mensen
Samen zorgen ze voor een wereld waarin mensen zich verenigen en actie ondernemen om duurzame verandering te creëren – over de hele wereld, in hun lokale gemeenschappen en in zichzelf. Rotary in Nederland telt circa 500 clubs met in totaal ruim 15.500 leden.

Het People of Action Mediaseminar begint om 09.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Deelname kost 30 euro. Dit is inclusief lunch en afsluitende borrel.

We hopen u Zaterdag 26 maart te zien!

Voor meer informatie en Inschrijving: https://rotary2130.org/nl/agenda/show/39782

 

Vergelijkbare berichten