Asperge liefhebbers opgelet. Angelique laat u graag genieten van heerlijke asperges en een bijpassende heerlijke witte wijn.

Ook wil zij u buiten op het terras laten genieten van het prachtige uitzicht van Voorst en omgeving. Dit jaar is een deel van het terras zelfs voorzien van een bijzondere zitplaats, namelijk strobalen.

Angelique heeft op de eerste foto een grote bos heerlijke asperges in haar rechterhand (voor de kijkers links) en in haar andere hand een lekkere aspergewijn van Wijngoed Montferland. Geniet voor slechts € 16,- van een groot bord heerlijke asperges traditioneel.

Momenteel in de aanbieding: asperges traditioneel.
Wat dacht u van een echt flink bord met heerlijke asperges, malse beenham, heerlijke gekookte aardappelen en gewelde boter! Normaal voor € 19,80 maar nu, tot en met 25 juni, voor slechts € 16,00. Op bijgaande foto die binnen in het restaurant is gemaakt, kijkt oma Dora Van Hal-Stapelbroek (dochter van de eerste Molenaar van Van Hal) over de schouder van Angelique mee.

Oma Dora is wellicht van mening dat voor € 16,00 eigenlijk veel te veel wordt weggegeven. Asperges mogen nog gestoken worden tot 24 juni. Kom nu, voor slechts € 16,00 genieten van heerlijke asperges bij Van Hal.

U bent van harte welkom bij Restaurant Van Hal.

Voor meer informatie:

Restaurant van Hal
Grensweg 13
7083 AM Voorst/Gendringen

T: 0315-681262
W: www.vanhal.nu
E: info@vanhal.nu

vanhal2017-asperges-b-560

vanhal2017-asperges-c-560

vanhal2017-asperges-d-560