Trends en mode is niet alleen van toepassing op kleding. Nee, het is ook bij tegels aan de orde. En niet zo’n klein beetje ook. Natuurlijk zijn de klassieke tegels nog steeds niet weg te denken. Daarbij kunt u denken aan natuursteen in vele tinten, maar ook en de kleuren wit en antraciet, bij de gebakken tegels, die traditioneel toch wel tijdloos zijn.

bruggink-tegels2015-04-560

Echter zijn niet alleen de kleuren van belang. Ook de vorm van de tegels speelt een rol. Grote tegels, kleine tegels, wat hogere tegels, wat lagere tegels. Tegels van allemaal dezelfde grote of gemengd qua afmeting. Er is enorm veel mogelijk tegenwoordig. Dit bleek eens te meer tijdens het bezoek aan een van de tegel groothandels van Bruggink.

Ook voor uw keuken of badkamer heeft Bruggink prachtige passende tegels. Zowel vloertegels, alsook wandtegels. Tegels die voor u deskundig worden verwerkt door eigen vakmensen van Bruggink. Ga langs voor een vrijblijvend gesprek en maak kennis met de enorm uitgebreide tegelcollectie van Bruggink. U bent van harte welkom.

Molenweg 11
7055 AW Heelweg
t: 0315-242929
f: 0315-244118
e: info@bruggink-bv.nl