Op 6 juni aanstaande organiseert de DRU Cultuurfabriek in Ulft een landelijke fandag ism Pink Floyd Fans Nederland, hoofdthema deze dag is 50 jaar Pink Floyd . Syd Barrett is hierbij de rode draad.

A5_Pink-Floyd_kleur-560

Geboden wordt een zeer uitgebreid programma waarbij de volledige DRU Cultuurfabriek gebruikt zal worden.

Vanaf 14:00 is de DRU Cultuurfabriek open voor publiek met in de foyer een grote tentoonstelling ingericht door Pink Floyd Fans NL. Een rondgang door 50 jaar Pink Floyd in beeld, speciale aandacht voor Syd Barrett en 40 jaar Wish You Were Here. een verkoopstand met platen, boeken, cds, dvds en Pink Floyd merchandise.
Favoriet FM is de hele dag op locatie en verzorgd de muziek in de foyer en popzaal.

Andre Becker (Pink Floyd Project) zal een gitaar clinic houden waarbij hij dieper ingaat op de sound die David Gilmour, Snowy White en Dave Kilminster gebruiken.

Eva Wijkniet, de Syd Barrett kenner van Nederland houdt een presentatie over Syd Barrett. Een deel van de expo in de foyer zal door haar ingericht worden met spullen over en zelfs van Syd. Pink Noise speelt in de foyer een acoustische set.

Vanaf 18:00 staat er een speciaal Pink Floyd Buffet klaar en om 20:00 gaat de popzaal open voor een avondvullend programma van Absolutely Floyd in popzaal met als special guest uit de UK :Julie Gunn.

Zaterdag 6 juni
DRU Cultuurfabriek Ulft
Volledig programma vanaf 14:00
18 euro vvk
21 euro aan de dagkassa

Kaarten via www.drucultuurfabriek.nl of www.ticketmaster.nl