Vrijdag 9 september neemt de Stichting Openluchttheater Engbergen officieel een chute van 650 m2 in gebruik. De chute overspant de gehele speelvoer en driekwart van de tribune. ABBA TRIBUTE zal deze avond een avondvullende show verzorgen.

Om 20.15 uur zal wethouder Van der Wardt daartoe de officiële handeling verrichten. Na de aanschaf van de podiumverlichting (geschonken door Univé Oostfonds) is dit de tweede verbetering aan ons aller theater. De Stichting is hiervoor haar vrijwilligers, Rabobank, Lenteleven Accountancy, Goede Doelenwinkel SAM, Paaseieren Rally Gendringen, Netterden Zand &Grind, HCI Ulft, Magic Sky, Gemeente Oude IJsselstreek en het Prins Bernhardfonds bijzondere dank verschuldigd.

Na de officiële handeling zal om 20.30 uur het podium worden omgetoverd tot een sensuele setting waarbij de muziek van ABBA, sfeer uit de 70’s en 80’s en nostalgie de hoofdrol spelen. Het zal het startsein zijn voor een sfeervolle zomeravond met  een twee-uur -lange ABBA show, met een repertoire waarbij iedereen vaak achteraf zeg: “ik kende de nummers allemaal”.

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal).

Over ABBA Tribute

Met twee top vocale zangeressen aan het front en muzikaal vakmanschap daarachter, waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat, is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud! Hoogtepunt in 2014 was een optreden voor meer dan 15.000 mensen (100ste Kasteeltuinconcert in Helmond) welke specifiek voor ABBA Tribute kwamen. Het was een geweldige ervaring! Door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot één van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn ze trots op!

Toegang: Voorverkoop € 12 via de website en Facebook

http://www.openluchttheater-engbergen.nl/

https://www.facebook.com/openluchttheater.engbergen.3/…

en de VVV kantoren in Ulft, Terborg, Varsseveld en WM Flowers Gendringen. Kassaverkoop € 17

SAMSUNG CAMERA PICTURES