Wanneer het dak eenmaal op het huis is aangebracht, dan is het hoogste punt meestal bereikt. Bij ons in De Achterhoek verschijnt er dan ook vaak een meiboom. Geplaatst door vrienden en familie. Dit gaat dan gepaard met veel gezelligheid en natuurlijk bier.

Naast een dak voor een huis, hoort er natuurlijk ook een dak op een bedrijf. Bruggink Keukens Badkamers & Bouw in Heelweg heeft van oudsher de slogan “Alles onder één dak”.

Daarmee wordt bedoeld dat zij u, als klant, van alles op het gebied van keukens, sanitair en bouw kunnen voorzien.

Graag vandaag uw aandacht voor de afdeling bouw van dit bedrijf. In hun showroom in Heelweg vindt u alles wat u nodig heeft voor het bouwen van een huis. Naast de vele keukens, badkamers en tegels, hebben zij ook een presentatie van hun bouwafdeling. In deze presentatie ziet u onder andere gevelstenen, isolatie, een dak, een dakkapel, bouwbeslag, deuren enzovoort.

Bijgaande foto’s laten u voorbeelden van daken zien. Deze daken worden door de vakmannen van Bruggink op een traditionele manier gemaakt. Zo ziet u als eerste een kapconstructie gemaakt voor een woning in Didam. Als tweede en derde foto een dak voor een woning in Aalten.

bruggink-2017-wk42-b-560 bruggink-2017-wk42-c-560
Komt u gerust eens langs en vraag naar de vele mogelijkheden die Bruggink u kan bieden op het gebied van bouw. Laat hun uw wensen weten en zij hebben voor u een passende oplossing.

U bent van harte welkom!

Voor meer informatie:
Bruggink Keukens Badkamers & Bouw
Molenweg 11
7055 AW Heelweg
T: 0315-242929
E: info@bruggink-bv.nl
W: www.bruggink-bv.nl