Na het grandioze succes van het vijfde project Streetlife in de SSP-HAL in Ulft, stoomt het Oost Gelders Jeugdorkest zich klaar voor de zesde editie. Samen met de populairste feestband van de Achterhoek HIKE verzorgt het Oost Gelders Jeugdorkest (OGJO) een geweldig concert in het eerste weekend van oktober. De organisatie van het OGJO is op zoek naar jonge, enthousiaste muzikanten uit regio Oost-Gelderland die mee willen spelen in het harmonieorkest. Dit orkest op projectbasis staat onder leiding van dirigent Henk-Jan Heijnen.

Ogjo-2015-1933-560
Een impressie van het vorige project Streetlife! Fotograaf Geert Leemkuil

Stichting Oost Gelders Jeugd Orkest
Stichting Oost Gelders Jeugdorkest geeft jonge musici in de leeftijd van 15 t/m 25 jaar de kans om binnen één weekend mooie showconcerten te verzorgen. De stichting wil zoveel mogelijk jeugdige muzikanten de kans geven om mee te spelen. Daarom wordt het orkest bij iedere editie opnieuw samengesteld. Het vorige project Streetlife! was met meer dan 60 jonge dansers, ruim 60 talentvolle muzikanten en meer dan 500 bezoekers een groot succes!

Aanmelden voor OGJO VI
De zesde editie van het OGJO Feest met Hike! vindt plaats in het eerste weekend van oktober. Enthousiaste, gevorderde orkestmuzikanten in de leeftijd van 15 t/m 25 jaar die hier aan deel willen nemen, kunnen zich aanmelden via de website www.ogjo.nl. Daar is tevens meer informatie te vinden over kosten, voorwaarden, repetitiedata en –tijden.