Vakantiebaaninhetbuitenland.nl heeft haar nieuwe website gelanceerd. “Via onze nieuwe website en social media willen we onze positie versterken op het gebied van vacatures in vakantiewerk. Bovendien willen we onze bezoekers nog beter van informatie voorzien.”, zegt Tom De Leeuw, oprichter van Vakantiebaaninhetbuitenland.nl.

logo-vakantiebaaninhetbuitenland

De website biedt een duidelijk overzicht van vakantiewerk in het buitenland. Ons initiatief komt voort uit onze achtergrond in de reis- en evenementenbranche. Vele jaren ervaring in de organisatie en uitvoering van reizen en evenementen in binnen- en buitenland. Altijd weer op zoek naar kwalitatief goede reisbegeleiders, buitensportinstructeurs, ski- en snowboardinstructeurs en animatoren. Met deze site willen we werkgevers en vakantiekrachten dichter bij elkaar brengen.

“Een nieuwe responsive website met als hoofddoel het tonen van vacatures op een overzichtelijke manier, nuttige tips en ervaringsverhalen vermelden en dit ondersteunen met diverse marketing activiteiten, zorgt ervoor dat Vakantiebaaninhetbuitenland.nl een aantrekkelijke website is voor de doelgroep.”, Aldus Marc Tangelder, marketing specialist. “Het gratis plaatsen van vacatures voor werkgevers maakt deze website bovendien onderscheidend en toegankelijk.”

Vakantiebaan in het buitenland
Deken Nijkampstraat 20A
7071 BP Ulft (GLD)
t: +31 (0)6 53881975
e: info@vakantiebaaninhetbuitenland.nl
w: www.vakantiebaaninhetbuitenland.nl