In ons Nederland worden mensen gemiddeld steeds groter. Voor deze grotere mensen is het dan prettig om in de keuken een werkblad op een passende hoogte te kunnen hebben. Wat dacht u van 100 cm vanaf de grond.

Keukenfabrikanten hebben hier steeds vaker een oplossing voor.

In de derde week van september is er weer de jaarlijkse MOW beurs in Duitsland. Dan tonen alle Duitse keukenfabrieken (cira 25) tegelijkertijd hun nieuwigheden voor het komende jaar.

Een tipje van de sluier is al opgelicht. Één van de keukenmerken van Bruggink Keukens, Badkamers en Bouw in Heelweg, zal komen met een nieuwe dimensie in kasten.

Er komt een nieuwe zogenaamde korpusmaat in de onderkasten bij, te weten 91 cm. hoog.

Dat wil zeggen dat met een kleine plint daaronder van bijvoorbeeld 7 cm en een dun werkblad van 2 cm. een bladhoogte gecreëerd wordt van maar liefst 100 cm.

Uiteraard heeft u dan extra opbergruimte in de onderkasten en zo is de noodzakelijkheid van opbergruimte in de bovenkasten ook weer minder groot.

Ideaal voor de steeds groter wordende mensen.

Naast deze hogere kasten zijn er natuurlijk ook de traditionele lage kasten. Immers wil Bruggink Keukens, Badkamers en Bouw in Heelweg alle klanten van dient kunnen zijn, ongeacht hun grootte.

Bij Bruggink Keukens, Badkamers en Bouw in Heelweg is en blijft persoonlijk advies voor u de leidraad.

U bent van harte welkom.

Voor meer informatie:

Bruggink Keukens, Badkamers en Bouw
Molenweg 11
7055 AW Heelweg

T: 0315 – 24 29 29
W: www.bruggink-bv.nl
E: info@bruggink-bv.nl