Dansmiddag op 23 oktober en 20 november 2016 bij Van Hal in Voorst. Vanaf 14:00 – 18:00 uur. Nieuwe video van 1 minuut en 17 seconden.

Dansliefhebbers opgelet! Gezellig dansen voor alle leeftijden, tijdens het Möldersmatinee bij Van Hal in Voorst.

Freeline is het huisorkest van het Möldersmatinee. Zij spelen met een beschaafd geluidsvolume, verschillende muziekstijlen voor dansliefhebbers van alle leeftijden. Dans gezellig mee en ontdek het Möldersmatinee.

Drempel weg, vooroordelen weg!

Sommige mensen zien het nog steeds als een drempel om naar de dansmiddag bij Van Hal in Voorst (bij Gendringen) te gaan. We horen helaas vaak de volgende vooroordelen: Dansen is toch alleen voor oude mensen, niet voor 50 plussers. De muziek gaat veel te hard, je kunt niet fatsoenlijk met elkaar praten. Een ander vooroordeel heeft te maken met de muziekstijl. Mensen denken dat er oubollige muziek wordt gespeeld.

Fout, fout, fout.

Van Hal wil die vooroordelen wegnemen, wil die drempel wegnemen en letterlijk laten vallen. Om de daad bij het woord te voegen, is deze korte YouTube video gemaakt. In deze video schrikt Elly (medewerker bij van hal in gezelligheid en bediening) nogal behoorlijk van een harde knal. Dit is op de positie van 23 seconden in de video. Iets later in de video vertelt zij meer over de dansmiddag.

Dansen is voor iedereen!

Houdt u van dansen? Gezellig samen met zijn tweeën, of met een groep dansvrienden? Dan bent u bij Van Hal van harte welkom. We zien steeds meer mensen in de leeftijd van 50 plus. Het geluidsvolume is bewust beschaafd gehouden. Dat wil zeggen dat u een normaal gesprek kunt voeren en niet naar elkaar hoeft te schreeuwen. Veel gasten van het Möldersmatinee combineren de dansmiddag met een heerlijk diner na afloop. U kunt dan genieten van de nieuwe herfst spijskaart met heerlijke gerechten om van te watertanden.

Reserveren voor de dansmiddag is gewenst en dat is mogelijk bij restaurant Van Hal aan de Grensweg 13 in Voorst, via telefoonnummer 0315-681262 en via reserveren@vanhal.nu

Ze beginnen om 14:00 uur en dansen door tot 18:00 uur.

U bent bij hun van harte welkom.

Voor meer informatie:

Restaurant van Hal
Grensweg 13
7083 AM Voorst/Gendringen

T: +31-(0)315-681262
W: http://www.vanhal.nu
E: info@vanhal.nu