Op zaterdag 4 april wordt op de Blenk in Ulft een loterij gehouden om geld in te zamelen voor het Oude IJsselstreek Muziekevenement 65+.  Van 10.00 tot 15.00 uur staat voor de deur van C1000 op De Blenk in Ulft een kraam. Voor € 1,- zijn hier loten te koop waarmee prachtige prijzen te winnen zijn, zoals  een fiets, een week tafeltje dekje, een boodschappenpakket en nog veel meer. De Plucker muzikanten uit Dinxperlo zorgen voor muzikale ondersteuning. Tijdens het muziekevenement op zondagmiddag 5 juli zullen de prijzen worden bekend gemaakt. De trekking wordt op deze middag gedaan door een van de artiesten.

denniechristian3-1710594411-560

De opbrengst van de verloting wordt gebruikt om 65 plussers uit de gemeente Oude IJsselstreek een gezellige, muzikale middag te bezorgen. Dat zal gebeuren op zondag 5 juli in de feesttent op het Zwarte Plein in Ulft. Deze middag met een Duits tintje zullen gaan optreden de Iesellander Muzikanten, het Oostenrijkse duo Sigrid und Marina, Romy, lokale zanger Dave van de Schuur, en als uitsmijter Dennie Christian.

Kaartjes zijn te verkrijgen bij C1000 in Ulft, ze kosten € 7,50. U krijgt hiervoor een kop koffie met krentewegge en een consumptie met versnapering. U kunt ook het aanmeldingsformulier invullen op www.oij65plus.nl