In de Popzaal van de DRU Cultuurfabriek worden in het laatste weekend van september twee muzikale tributes gebracht. De band The Watch brengt op vrijdag 28 september een ode aan de Engelse band Genesis en Her Majesty, met Bertolf Lentink, brengt een muzikaal eerbetoon aan Crosby, Stills, Nash & Young op zondag 30 september.

The Watch plays Genesis
The Watch neemt het publiek mee naar de magische beginjaren van Genesis.
De stem van frontman Simone Rossetti lijkt sprekend op die van Peter Gabriel en de bandleden hebben dezelfde vibe en energie die kenners van Genesis gewend zijn. De uit Milaan afkomstige band speelde de afgelopen twee jaar honderden shows en wordt zelfs omarmd door Steve Hackett. Geen pruiken, geen maskers, maar pure passie voor de muziek van Genesis.

Het concert van The Watch vindt plaats op vrijdag 28 september vanaf 20:00 uur in de Popzaal van de DRU Cultuurfabriek. Kaarten zijn voor € 17,50 (aan de deur
€ 20,00) verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via telefoonnummer 0315 – 714358. Ook zijn ze te bestellen via de website www.drucultuurfabriek.nl.

Her Majesty
Met Déjà vu en Marrakesh Express speelde Her Majesty twee uiterst succesvolle en alom bewierookte programma’s in alle grote Nederlandse theaterzalen, tot aan een uitverkocht Koninklijk Theater Carré. Nu is het weer hoog tijd voor een stevige clubtour, daar waar ze het publiek kunnen ruiken, aanraken en laten dansen. The Very Best Of CSNY brengt het ultieme overzicht van al het moois dat het illustere viertal Crosby, Stills, Nash & Young gezamenlijk of afzonderlijk van elkaar hebben gemaakt. Denk aan Carry On, Helplessly Hoping, Our House en Almost Cut My Hair maar ook aan Cinnamon Girl, Heart of Gold en Like a Hurricane.

Het concert van Her Majesty vindt plaats op zondag 30 september vanaf 20:00 uur in de Popzaal van de DRU Cultuurfabriek. Kaarten zijn voor € 20,00 (aan de deur
€ 23,00) verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via telefoonnummer 0315 – 714358. Ook zijn ze te bestellen via de website www.drucultuurfabriek.nl.