Laatste keer dit seizoen: Dansavond op donderdag 2 mei vanaf 20:00 uur bij Van Hal in Voorst.

Attentie dames en heren, er mag binnenkort weer gedanst worden!

Het laatste Möldersmatinee van dit seizoen. Dansliefhebbers opgelet!

Gezellig dansen voor alle leeftijden, tijdens het Möldersmatinee bij Van Hal in Voorst.

Freeline is het huisorkest van het Möldersmatinee. Zij spelen met een beschaafd geluidsvolume, verschillende muziekstijlen voor dansliefhebbers van alle leeftijden. Dans gezellig mee en ontdek het Möldersmatinee.

Drempel weg, vooroordelen weg!

Sommige mensen zien het nog steeds als een drempel om naar de dansavond bij Van Hal in Voorst (bij Gendringen) te gaan. We horen helaas vaak de volgende vooroordelen: Dansen is toch alleen voor oude mensen, niet voor 50 plussers (of mensen die vele jaren jonger zijn dan 50). De muziek gaat veel te hard, je kunt niet fatsoenlijk met elkaar praten. Een ander vooroordeel heeft te maken met de muziekstijl. Mensen denken dat er oubollige muziek wordt gemaakt.

Fout, fout, fout.

Van Hal wil die vooroordelen wegnemen, wil die drempel wegnemen, want dansen is voor iedereen.

Houdt u van dansen? Gezellig samen met zijn tweeën, of met een groep dansvrienden? Dan bent u van harte welkom. We zien steeds meer mensen in de leeftijd van 50 plus. Het geluidsvolume is bewust beschaafd gehouden. Dat wil zeggen dat u een normaal gesprek kunt voeren en niet naar elkaar hoeft te schreeuwen.

Veel gasten van het Möldersmatinee combineren de dansavond met een heerlijk diner. U kunt dan genieten van de Lente Spijskaart met onder andere heerlijke Asperge Gerechten om van te watertanden.

Reserveren voor de dansavond is gewenst en dat is mogelijk bij Restaurant Van Hal aan de Grensweg 13 in Voorst, via telefoonnummer 0315-681262 en via reserveren@vanhal.nu Reserveren kan ook via WhatsApp via nummer: 0315681262

We beginnen om 20:00 uur en dansen door tot laat in de avond. De entree is € 8,-

U bent van harte welkom.

Restaurant Van Hal
Grensweg 13
7083 AM Voorst

T: 0315-681262
W: https://www.vanhal.nu
E: info@vanhal.nu

Online reserveren is mogelijk via deze link:
https://www.vanhal.nu/restaurant/reserveren/

Reserveren kan ook via telefoon of WhatsApp via: 0315681262