Op zaterdag 11 maart zal in de DRU Cultuurfabriek te Ulft de kwartfinale zijn van The Battle Of the Tribute Bands. Tijdens deze avond strijden tribute bands van Volbeat, ABBA, Phil Collins, Blondie en Beth Hart om een aantrekkelijk prijzenpakket.

The Battle Of The Tribute Bands (BOTTB) is een initiatief met als doelstelling om talentvolle Tribute Bands een kans te geven zichzelf in de kijker te spelen en een springplank te bieden richting het echte werk in het live circuit. Het is tevens de eerste landelijke bandcompetitie die specifiek gericht is op tribute bands, waarbij coverbands in de huid kruipen van één band/artiest. De kwartfinalisten zijn voortgekomen uit een selectie van ruim 70 tribute bands uit Nederland en België die zich hiervoor hebben ingeschreven. De overige kwartfinales zullen de komende maanden plaatsvinden in Poppodium Boerderij te Zoetermeer, Duycker te Hoofddorp en OJC Nirwana te Lierop.
De bands die op 11 Maart in Ulft staan:

* Volbeat door Prinz Klauz
* ABBA door ABBA Fever
* Phil Collins door Collins Live Experience
* Beth Hart door Trouble
* Blondie door Back to Blondie

Prijzenpakket:
Deelnemende bands strijden om een prijzenpakket met daarin o.a. een professionele fotoshoot, clubshows, een backdrop en diverse optredens op festivals als Huntenpop, Coverland, Reurpop, Tributeland, Nirwana’s Tuinfeest en Koempelrock.
Tickets:
€10,- VVK / €12,50 deur via de DRU Cultuurfabriek

Meer info via de DRU of www.facebook.com/battleofthetributebands .

Foto door: Jeffrey Ruesink