Vrijdag 2 september om 20.30 uur treedt Irene van der Aart op in het Openluchttheater Engbergen in Gendringen.
Ze presenteert die avond haar nieuwste voorstelling “Aan modderen”.

Ze is een cabaretière uit Amsterdam die verkering heeft met een boer uit de Achterhoek. Daarnaast werkt ze als actrice, presentatrice, columniste in De Gelderlander en maakt cabaret op maat. Naast de succesvolle cabaretvoorstelling ‘De Boer op’, speelt Irene nu ook haar nieuwe voorstelling ‘Aanmodderen’. Er zijn mensen die zeggen: het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen. Dat zijn van die mensen die alles op orde hebben en schijnbaar het leven naar hun hand zetten. Ze kunnen ‘s morgens altijd schone, gestreken sokken vinden, op kleur gesorteerd in hun kast. Omdat ze zo lekker praktisch zijn. En als het tegen zit zeggen ze: ”Het heeft zo moeten zijn”.

Irene van der Aart moddert maar wat aan. Haar meest gebezigde woorden zijn: ”Mijn glas is niet halfvol, het is niet halfleeg er heeft nooit iets ingezeten.” Maar ze komt er wel eerlijk voor uit dat ze een zwartkijker is. In Nederland wonen voor de rest veel optimisten in schaapskleding. Omdat het wel een beetje gezellig moet blijven zal Irene in haar voorstelling af en toe een slinger ophangen.

Regie: Elisabeth Boor
Muziek en arrangementen: Camiel Verhoeven, Anke
Entree:  voorverkoop € 7,50 Dit kan digitaal via onze website of facebook, maar ook bij VVV Ulft, Terborg, Varsseveld en WM Flowers Gendringen
Kassaverkoop € 12,50

Irene van der Aart poster