Heeft u al gereserveerd voor vrijdag 16 juni bij Restaurant De Lange Waard?

ALL INCLUSIVE.
Live muziek tijdens een Bourgonidisch festival met asperges en sideplate-gerechtjes. Heerlijk eten, drinken en dansen. Inclusief wijn voor slechts € 50,- per persoon.

Reserveren is eenvoudig: Bel Clemens – Tel: 0314-650200
Mobiel: 06 14128822

Aspergeliefhebbers opgelet: Kom vrijdag 16 juni naar De Lange Waard voor een Bourgondisch festival met asperges en sideplate-gerechtjes. Heerlijk eten, drinken en dansen. Inclusief wijn voor een vaste prijs.

Hieronder leest u verdere informatie.

‘Adieu Asperge’

Sommige liefhebbers zullen er nog niet aan kunnen wennen, maar aan alles, dus ook aan het aspergeseizoen, komt een eind.

Het aspergeseizoen is in Nederland vrij kort. De eerste stengels komen in de lente op. De oogst loopt normaal gesproken tot 24 juni, de feestdag van Sint-Jan, beschermheilige van de aspergetelers. De meeste telers laten de plant dan met rust, zodat die weer voldoende op krachten kan komen voor het volgende seizoen. Op vrijdag 16 juni 2017 nemen wij afscheid van het asperge seizoen.

Een gezamenlijk afscheid van de asperges voor iedereen die daarbij wil zijn.

Het wordt een zomers afscheid van de allerlaatste asperges, lekker eten, drinken, dansen en dit liefst met mooi weer. Adieu d` Asperges heet het, een Bourgondisch festival met van 18.00 tot ca 22 uur sideplate-gerechtjes inclusief wijn voor € 50 per persoon, alles inbegrepen.

Reserveren is eenvoudig: Bel Clemens – Tel: 0314-650200
Mobiel: 06 14128822

U bent van harte welkom bij Restaurant De Lange Waard.