Hats Off To Led Zeppelin (UK) werd in 2013 uitgeroepen tot  “UK’S BEST TRIBUTE ACT” en bestaat uit een viertal topmusici, waaronder Peter Eldridge (bekend van West End-productie ‘We Will Rock You’) en Jack Tanner (bekend van de wereldwijde theatershows Thriller Live en Dancing in the Streets). Leuk detail: de manager van de band is Warren Grant, zoon van de originele Led Zeppelin-manager, Ian Grant.

Hats Off To Led Zeppelin is ook de enige tributeband die een officieel endorsement heeft van Marshall (de welbekende versterkers). Vorig jaar nog speelden ze de tent plat op Paaspop in Schijndel.

De zaal zal passend opgewarmd worden door Black Top, een gierend en ronkend blues rock trio met een rock ‘n roll instelling met een frisse benadering van bluesrock. 

Informatie
De voorstelling vindt plaats op zaterdag 8 april om 20:00 uur in het poppodium van de DRU Cultuurfabriek. De entree is 12,00 euro in de voorverkoop. Kaarten koop je aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek of online via www.drucultuurfabriek.nl