Rotary Club Bergh organiseert op 21 juni 2019 haar eerste Haringparty in Ulft bij Witte Gallery adres: Dierenriem 42 Ulft.

Rotary Club Bergh organiseert op 21 juni 2019 een smakelijk netwerkevent. Dit event gaat niet alleen om gezellig samen zijn, maar de Haringparty heeft ook als doel om fondsen te werven voor één van de activiteiten van Rotary Club Bergh.

In 2018 heeft Rotary Club Bergh in de kerstperiode een actie gevoerd waarin zij bij medebewoners van de gemeente die moeten rondkomen van het absolute minimum zijn langsgegaan en, volstrekt anoniem, als kerstcadeau een kerstpakket hebben gebracht. Daarbij was het opvallend dat de waardering die ze daarvoor kregen niet alleen kwam van het pakket zelf, maar ook op het stukje menselijke aandacht dat ze zo lieten zien.

Rotary Club Bergh streeft ernaar om een zo groot mogelijk deel van de opbrengst te besteden aan een goed doel. Het is de bedoeling om deze Haringparty een jaarlijkse activiteit te maken, waardoor ze zo jaarlijks een ander goed doel kunnen dienen.

De Haringparty duurt van 16:00 uur tot 20:30 uur. De kosten van de Haringparty zijn € 45,00 per toegangskaart, dat is inclusief alle consumpties. Aanmelden voor de haringparty kan via haringparty@rcbergh.nl