Haringparty 2018 bij De Lange Waard in Zeddam levert donatie op van € 450,- voor Stichting Bergh in het Zadel.

Dinsdagavond 19 juni organiseerde Clemens Ambting van Restaurant De Lange Waard uit Zeddam een Haringparty voor het goede doel. Dit goede doel is Stichting Bergh in het zadel voor de Kankerbestrijding.

Bijgaande foto’s laten u een korte indruk zien. Het drietal met de Haring in de hand op de eerste foto zijn: Wim Hendriksen namens Bergh in het Zadel voor de Kankerbestrijding, Burgemeester van Montferland Peter de Baat en Clemens Ambting van De Lange Waard.

Clemens en echtgenote Irma Ambting danken namens De Lange Waarde de volgende mensen: Burgemeester Peter de Baat, Wim Hendriksen namens Bergh in t Zadel, De OV Zeddam Braamt, leden MVT, Ambasadeurs Bergh in t Zadel, Vriendenclub de Witpen, Rotary Club Bergh en buurt Kilderseweg. De aanwezige gasten werd een financiële bijdrage gevraagd.

Tevens ook een woord van dank voor Rik en Ingrid van Dalen en voor Aart en Lidia, zeer gewaardeerde ex collega’s. Rik en Ingrid van Dalen hebben in het verleden in Zeddam de Haringparty georganiseerd. Op de tweede foto ontvangt Ingrid van Dalen een bos bloemen.

Haringparty 2018 kwam mede tot stand door medewerking van: Vis handel Wennekes, DEX Party rent, Mees van de live muziek 3 M Band, Bavaria, Terborgse Wijn Centrale, Tom Koster & Partners en medewerkers van de Lange Waard.

De Lange Waard heeft de haring-smaak goed te pakken en is voornemens om ook medio juni 2019 weer een Haringparty te organiseren.

dlw-haring-2018-b-560

dlw-haring-2018-c2-560

dlw-haring-2018-d2-560

 

Voor meer informatie:

Restaurant De Lange Waard
Kilderseweg 17
7038 EH Zeddam
T: 0314-650200
E: info@delangewaard.nl
www.delangewaard.nl