GRT Computers ook tijdens Meifeest Aalten en Hemelvaart 30 mei open.

Hemelvaartsdag 2019 staat het centrum van Aalten weer op z’n kop. De historische dorpskern, staat vol met prachtige Oldtimers, elk met hun eigen verhaal, op alweer het 6e Meifeest. De winkels in het centrum zijn open deze dag en bij de plaatselijke horeca zijn speciale lentebieren te proeven. Voor groot en klein is er de Vrijmarkt, waar van alles verkocht kan worden, zolang het maar vanaf een kleedje gebeurt. Speciaal voor de kinderen is het mogelijk, een echte auto te beschilderen!

Meer dan 200 Oldtimer-bezitters, vanuit alle windstreken vanuit Nederland èn Duitsland, melden zicht jaarlijks aan, om te komen naar de Oldtimershow in Aalten, het mooie dorp aan de grens met Duitsland. In de straten van het centrum staan de unieke Oldtimers opgesteld. Ook klinkt livemuziek door de straten. Alle activiteiten zijn vanaf 11:00 uur en vanaf ca. 13:00 uur worden Oldtimers gepresenteerd op de Markt. Vele oldtimers rijden het speciale podium op, om hier geshowd te worden aan het talrijke publiek. En eigenaren vertellen vol passie over hun unieke bezit. Met golden-oldies op de achtergrond levert het geheel een gezellig schouwspel op.
Deze dag kunnen de Oldtimers ook een tourrit in de omgeving van Aalten rijden. Deelname aan deze dag is vrij en de deelnemers ontvangen onder meer een prachtig Rallybord als aandenken. De dag heeft ook een klein wedstrijd element. Vele eigenaren van de Oldtimers hebben niet alleen een prachtige wagen als pronkstuk, ook hun eigen outfit wordt vaak compleet aangepast aan de tijd waaruit hun Oldtimer stamt. Dit levert de meest prachtige combinaties op, waardoor de organisatie heeft besloten een prijs uit te reiken aan de meest opvallende en originele combinatie.

De vrijmarkt, die met name bedoeld is voor kinderen, zien we elk jaar nog groeien. Rond Stegers worden rond 11 uur de waren uitgestald en de hele dag door wordt er veel gehandeld en verkocht. Het is vaak al laat wanneer de laatste kinderen de laatste spulletjes inpakken en tevreden de Markt verlaten.
Eén van de populaire activiteiten op deze dag is het beschilderen van een echte auto. Kinderen kunnen zich uitleven door de auto te voorzien van zoveel kleuren als ze willen, wat de mooiste creaties oplevert. De hele dag door verandert de auto hierdoor van kleuren en vormen.
De winkels in het centrum zijn deze dag open en komen met speciale acties en aanbiedingen. Tussen al deze activiteiten staat de plaatselijke Horeca met, speciaal bij de brouwers ingekochte, lentebieren. Dit levert een grote diversiteit op aan smaken en geuren.

U bent van harte welkom.

GRT Computers

Landstraat 4a
7121 CR Aalten
E: info@grt-computers.nl
T: +315 43 47 17 71 of +316 53 95 99 87
W: www.grt-computers.nl

bf15b60af5967c847faec5b01289e1afd68083fb

oldtimer_podium-560

police-560

auto-schilderen-560

winnaar-560