Gitarist Ryan McGarvey naar DRU Cultuurfabriek

Twee jaar geleden speelde zanger/gitarist Ryan McGarvey in de Popzaal van de DRU Cultuurfabriek en maakte hij diepe indruk. Op zaterdag 6 oktober is hij terug in Ulft voor een verpletterend optreden. De zaal wordt opgewarmd door bluesrockband The Blue Poets afkomstig uit Duitsland.

Ryan McGarvey
Zanger/gitarist Ryan McGarvey is met een gestage opmars door Europa bezig. Deze gitarist won in 2010 van maar liefst 4000 gitaristen de Ernie Ball-gitaarwedstrijd en veroverde daarmee een plekje op Eric Clapton’s prestigieuze Crossroads Guitar Festival. Sindsdien ging het hard: zijn cd’s verkopen als een tierelier en samen met zijn band geeft hij verpletterend goede optredens tijdens hun extensieve tours door Amerika en Europa. Ondertussen deelt Ryan regelmatig het podium met coryfeeën als Eric Clapton, Kenny Wayne Shepherd, Joe Bonamassa en vele anderen.

The Blue Poets
Frontman Marcus Deml van deze spiksplinternieuwe nieuwe bluesband uit Duitsland heeft er als gitarist al veel producties op zitten als sessie- en livemuzikant. Tot voor kort speelde hij in de hardrock band Errorhead waarmee hij al vijf albums maakte. De blues was zijn ding en dat heeft geleid tot zijn eigen bluesrockband The Blue Poets, vol 70’s rock invloeden en veel testosteron.

Informatie
Het concert van Ryan McGarvey vindt plaats op zaterdag 6 oktober vanaf 20:00 uur in de Popzaal van de DRU Cultuurfabriek. Kaarten zijn voor € 15,00 (aan de deur
€ 18,00) verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via telefoonnummer 0315 – 714358. Ook zijn ze te bestellen via de website www.drucultuurfabriek.nl.