Geniet bij Restaurant Van Hal in Voorst van een heerlijke zomerse lunch op het terras of gewoon binnen in het restaurant.

Bekentenis: Als restaurant geeft Van Hal het toe, ze vertellen u gewoon de waarheid. “Twee kroketten” is bij Van Hal het meest populaire lunchgerecht. Voor slechts € 7,- twee heerlijke Bourgondische Rundvlees Kroketten met een keuze uit bruin- of wit brood. Compleet met heerlijke salade garnituur. Bij Van Hal in de keuken praten de koks regelmatig over de meest heerlijke lunch gerecht combinaties.

Maar de gasten van Van Hal geven veelal de voorkeur aan de klassieker van kroketten met brood. Om dan toch iets speciaals te serveren, hebben ze gekozen voor Bourgondische Rundvlees Kroketten. Een groot bord met kroketten, brood en salade. Aangevuld met mosterd en boter.

Op bijgaande foto’s ziet u ook een andere heerlijke creatie van de Van Hal koks. Dit betreft een frisse salade met Gamba’s en wedges. Om de vingers bij af te likken, zo lekker.

Wist u dat u alle gerechten van de spijskaart ook als lunch kunt bestellen. Dit wordt u dan geserveerd in een iets kleiner portie, voor een (natuurlijk) lagere prijs. Een half haantje (kwart-haantje) of een biefstuk is dus ook gewoon als lunchgerecht door u te bestellen.

U bent van harte welkom bij Restaurant Van Hal in Voorst.

Voor meer informatie:

Restaurant van Hal
Grensweg 13
7083 AM Voorst/Gendringen

T: 0315-681262
W: www.vanhal.nu
E: info@vanhal.nu

vanhal-2016-06-lunch-b-560

vanhal-2016-06-lunch-c-560