Feestvreugde in de tent voor 65 plussers

Voor de zevende keer wordt in de gemeente Oude IJsselstreek het muziekevenement voor 65 plussers gehouden. Wat zeven jaar geleden begon in de DRU is inmiddels uitgegroeid tot een bekend event voor 65 jaar en ouder. Wegens de grote successen van de voorgaande jaren gaat de organisatie er ook dit jaar weer een geweldig evenement van maken. Zondagmiddag 1 juli vanaf 11:00 begint het festijn in de feesttent op het Zwarte Plein in Oer, Ulft.

De organisatie heeft ook dit jaar weer hoofdsponsoren gevonden, Peters Interieur, Hendriksen Timmerfabriek, Terborgse wijncentrale, Jumbo Ulft en Azora. De artiesten voor dit jaar zijn de Iesellander Muzikanten, Over de Rooie, ‘t Bendje, Dave van de Schuur, Die Zillertaler en Dana Winner. Het programma is van 12:00 tot 17:00 uur, de tent is om 11:00 uur geopend. In de pauze is er een grote loterij met mooie prijzen.

Kaarten kosten € 10,00 per stuk en zijn te verkrijgen bij Jumbo Ulft, Albert Heijn, Plus Peperkamp in Silvolde en Azora ‘Debbeshoek’ in Ulft.
De kaartverkoop is al gestart. Wees er snel bij, vol is vol!
Voor vragen kunt u terecht bij Jos van Aalst 06-20137799 of kijk op www.oij65plus.nl