Feestvreugde in de tent voor 65 plussers op het Zwarte Plein in Ulft

Voor de zesde keer wordt in de gemeente Oude IJsselstreek het muziekevenement voor 65 plussers gehouden. Wat zes jaar geleden begon in de DRU is inmiddels uitgegroeid tot een bekend event voor 65 jaar en ouder. Wegens de grote successen van de voorgaande jaren heeft de organisatie besloten het evenement dit jaar opnieuw te organiseren. Zondagmiddag 2 juli vanaf 11:00 begint het festijn in de feesttent op het Zwarte Plein in Oer, Ulft.

De organisatie heeft ook dit jaar weer hoofdsponsoren gevonden, Peters Interieur, Hendriksen Timmerfabriek, Jumbo Ulft, Terborgse wijncentrale, en Azora. De artiesten voor dit jaar zijn de Iesellander Muzikanten, Braomskabaal, Das Heimland Quintett uit Oostenrijk, Sanny – eine stimme ein gefühl, Dave van de Schuur en als uitsmijter Corry Konings. Het programma is van 12:00 tot 17:00 uur, de tent is om 11:00 uur geopend. In de pauze is er een grote loterij met mooie prijzen.

Kaarten kosten € 10,00 per stuk en zijn te verkrijgen bij Jumbo Ulft, Albert Heijn, Plus Peperkamp in Silvolde en Azora ‘Debbeshoek’ in Ulft.
De kaartverkoop start vanaf 1 april aanstaande. Wees er snel bij, vol is vol!
Voor vragen kunt u terecht bij Jos van Aalst 06-20137799 of kijk op www.oij65plus.nl