Even bellen om te bestellen bij Van Hal in Voorst.

Maaike is medewerker bij Van Hal. Zij staat naast de kerstboom al klaar om aan u, uw heerlijke kerstdiner voor thuis mee te geven. Voorgerechten waaronder soepen en heerlijke salades. Een ruime keuze uit hoofdgerechten en uiteraard heerlijke nagerechten waaronder puddingen en ijs.

Bekijk de video op Facebook:

Even bellen om te bestellen.

Even bellen om te bestellen.Maaike is medewerker bij Van Hal. Zij staat naast de kerstboom al klaar om aan u, uw heerlijke kerstdiner voor thuis mee te geven. Voorgerechten waaronder soepen en heerlijke salades. Een ruime keuze uit hoofdgerechten en uiteraard heerlijke nagerechten waaronder puddingen en ijs.Bel 0315-681262 en laat ons uw wensen weten.U kunt bij ons alle gerechten van de (Kerst)-spijskaart bestellen. Zo kunt u er heerlijk op uw eigen gemak thuis, met uw familie en vrienden van te genieten.Op www.vanhal.nu/kerst kunt u de kaart met alle mogelijkheden zien.Graag uw bestelling voor thuis even telefonisch met ons overleggen. Voor grotere aantallen graag 7 dagen van tevoren bestellen. Dit in verband met onze bestelling van de ingrediënten voor uw Kerstdiner thuis.Laat het u smaken deze kerst.U bent van harte welkom.

Geplaatst door Restaurant Van Hal op Donderdag 13 december 2018

Bel 0315-681262 en laat Van Hal uw wensen weten.

U kunt bij Van Hal alle gerechten van de (Kerst)-spijskaart bestellen. Zo kunt u er heerlijk op uw eigen gemak thuis, met uw familie en vrienden van te genieten.

Op www.vanhal.nu/kerst kunt u de kaart met alle mogelijkheden zien.

Graag uw bestelling voor thuis even telefonisch met Van Hal overleggen. Voor grotere aantallen graag 7 dagen van tevoren bestellen. Dit in verband met de bestelling van de ingrediënten voor uw Kerstdiner thuis.

Laat het u smaken deze kerst.

U bent van harte welkom.