Wildavond met 6 gangen bij De Lange Waard op vrijdag 11 november.

De wintertijd is ingegaan, buiten is het al vroeg donker ’s avonds. De bladeren vallen massaal van de bomen, de jagers gaan op pad om wild te schieten, kortom: Tijd voor De Lange Waard Wildavond. Kom op vrijdag 11 november vanaf 19:00 uur naar Zeddam. Geniet van een heerlijk diner met 6 gangen voor een vaste aantrekkelijke prijs van slechts € 45,- U wordt ontvangen met gezellige live muziek, gemaakt door Martin Seysener. De hele avond is Martin voor de muzikale omlijsting aanwezig.

Tijdens het 6 gangen menu gaat u genieten van de volgende heerlijkheden:

1: Een steak tartaar van de hertenhaas met krokant van appel en gepocheerde eidooier met een mayonaise van de rode bosbes.

2: Soepje gemaakt van spliterwten met eenden ham, knolselderij, rode ui en Gelders roggebrood.

3: Op lage temperatuur gegaarde fazantenhen borst met brakelse knol, rode kool en dressing van rode curry met een krokant van het Mangalitza varken.

4: Risotto met geplukte gekonfijte hazenbout en ganzenlever, botersaus van de truffel en hooi van de ‘Roem van Zwijndrecht’.

5: Een combinatie van hert en wildzwijn met een kroketje gevuld met zuurkool, stukjes aardappel, ananas en rookworst waarbij een jus van de steelzwam.

6: Een dessert van laurier, kaneel en jeneverbessen.

Alleen de beschrijving ziet er al aantrekkelijk uit, laat staan de smaak. Dat moet u echt geproefd hebben. Komt u ook bij De Lange Waard op vrijdag 11 november?

Reserveren is eenvoudig. Bel 0314-650200.
U bent bij hun van harte welkom.

Voor meer informatie:

Restaurant De Lange Waard
Kilderseweg 17
7038 EH Zeddam

T: 0314-650200/ 0614128822
W: www.delangewaard.nl
E: Info@delangewaard.nl

lange-waard-2016-11-wildavond-1120