De Herfst Spijskaart van Restaurant Van Hal is NU beschikbaar. Tevens vandaag informatie over Kirtabier uit Bayern.

Op de foto ziet u Irene met de herfst spijskaart in haar handen. Deze kaart is ook online te bekijken via deze link: http://www.vanhal.nu/restaurant/spijskaart . Op de kaart staat onder andere wild en natuurlijk mogen de stamppotten niet ontbreken. Komt u even proeven? U bent van bij Restaurant Van Hal harte welkom.

De herfst is de tijd van lopen door gevallen bladeren. Genieten van een prachtige lichtinval en een scala van kleuren in de natuur. Genieten kunt u nu ook van heerlijke stamppotten, gecombineerd met een lekker Bokbiertje of een heel speciaal bier dit seizoen. 

In het Duitse Bayern is brouwerij Ayinger gevestigd. Proef de herfst met Kirtabier. Dit is ondergistend, ongefilterd seizoensbier met 5,8% alcohol, gebrouwen door Ayinger.

Dit ongefilterd speciaalbier wordt volgens oude traditie gebrouwen, ter gelegenheid van de Kerk inwijding, een belangrijke Bayerische feestdag. Het warme, koperkleurige Kirtabier is gebrouwen van drie moutsoorten. Het bijzondere is een licht aroma van sinaasappel, appel en noten. Hét bier voor de gouden herfst.

Op bijgaande foto ziet u Puck. Zij heeft een vers getapte pul Kirtabier in haar hand. Kirtabier is ook perfect te combineren met een heerlijke stamppot. Dit moet u echt geproefd hebben. Vuul ow thuus bi’j Restaurant Van Hal.

Voor meer informatie:

Restaurant van Hal
Grensweg 13
7083 AM Voorst/Gendringen

T: +31-(0)315-681262
W: http://www.vanhal.nu
E: info@vanhal.nu

van-hal-herfst-2016-irene-560 van-hal-kirta-puck-560ayinger-kirtabier-560