Clemens: “Ik blijf in de horeca als Gastheer. Nu bij De Ploeg Horeca in Varsseveld”

Na 14 jaar samen met Clemens’ vrouw Irma de uitbater te zijn geweest van De Lange Waard, is de volgende stap in Clemens’ horeca carrière aangebroken.

Sinds dinsdag 7 januari heeft Clemens een uitdagende baan aanvaard bij De Ploeg Horeca in Varsseveld. In totaal gaat het om 4 gelegenheden grenzend aan elkaar, waaronder een Hotel, Restaurant, Bowling/kegelbaan, Lounge-bar De Molen en Café ‘t Veertje.

Clemens is niet zo van de titels, dus noemt hij zichzelf maar al te graag Gastheer. In de praktijk komt het erop neer dat hij verantwoordelijk is voor het geheel. Samen met Clemens zijn ze een professioneel team van ca 25 mensen die het haar gasten naar hun zin gaan maken.

Voordat Irma en Clemens in 2005 begonnen met De Lange Waard, was Clemens in loondienst bij het NH Rijnhotel Arnhem. Dit is ook een grotere organisatie en derhalve kan Clemens zich prima vinden in de grootte van de organisatie waar hij nu onderdeel van mag zijn en leiding aan mag geven.

Op een later moment zullen Irma en Clemens nog iets meer van hun laten horen via dit kanaal, maar voor nu eerst even de bekendmaking inzake De Ploeg Horeca.

Clemens hoopt u snel te mogen begroeten bij De Ploeg Horeca.

Bijgaande foto’s geven alvast een eerste kleine indruk.

Dit zijn de contactgegevens van De Ploeg Horeca:

De Ploeg Horeca
Kerkplein 17
7051 CZ Varsseveld

Tel: 0315 – 24 28 41
Mail: info@deploeghoreca.nl