Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat we online iets van ons hebben laten horen. We hebben al die tijd achter de schermen niet stil gezeten. Het verkopen van een horeca onderneming is niet iets wat zo even snel plaatsvindt. Daar is tijd voor nodig en die tijd nemen we ook. De Lange Waard is sinds 1 oktober 2019 te koop en tevens gesloten. We hebben een aantal ijzers in het vuur liggen en we staan open om ook met nieuwe kandidaten in gesprek te komen.

Heeft u zelf interesse in een mooie horeca gelegenheid, of kent u iemand voor wie De Lange Waard interessant zou kunnen zijn, dan verzoek wij u om contact op te nemen met Dennis Kaal. Hij is degene die de verkoop onder zijn hoede heeft. Dennis is werkzaam voor Tonny Freriks Horeca Makelaars en op de volgende website ziet u meer informatie: https://www.tonnyfreriks.nl/…/restaurant-de-lange-waard-te…/

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dennis Kaal via telefoon: 06 11 88 88 35‬

Voor Clemens is het jaar 2020 goed begonnen, met een nieuwe horeca uitdaging welteverstaan. Maar daarover houden wij u nog even in spanning. Volgende week laten we hierover iets meer van ons horen via Facebook en de website.

Nogmaals de beste wensen voor 2020 en graag tot zeer binnenkort.