Op zondag 13 september 2015  van 12.00 uur tot 17.00 uur organiseert ondernemersvereniging  ‘de Hanze’ uit Ulft haar jaarlijkse Centrumfeest.

Aankomend jaar is gekozen voor een geheel vernieuwde opzet. Geen braderie waarvan er twaalf in een dozijn gaan maar een presentatie van Ulftse ondernemers, fabrikanten en verenigingen.  Alle winkels in Ulft zijn open en ondernemers zullen zich van hun beste kant laten zien. In diverse straten zal het bol staan van demonstraties, acties, shows, etc…. Een geheel vernieuwde opzet die dit jaar in gang is gezet en in de komende jaren zal moeten gaan uitgroeien tot een grootschalig evenement in de regio. Wellicht meerdaags!
Dit jaar is gekozen voor het thema ‘Lifestyle Experience’. In het gehele centrum kan de bezoeker deze rode draad voelen, beleven, proeven en opsnuiven.  Wat ook als een rode draad door Ulft zal lopen is de rode loper die door de hoofdstraten van het centrum  wordt gelegd. De zogenaamde ‘Walk of Fame’. Hierop zullen diverse ondernemers zich presenteren. Onder andere zal er een modeshow plaatsvinden om 13.30 uur en 15.30 uur. Op diverse horecapleinen in het centrum zorgen live muziek en DJ’s voor gezelligheid. Uiteraard kan men hier op het terras genieten van een hapje en een drankje.
‘Primera’ heeft dit jaar een primeur. Zij verzorgt een boekenmarkt waarin particulieren haar boeken kan verkopen. De helft van de opbrengst is voor de verkoper. Voor meer info loop gerust eens binnen bij Primera op Winkelcentrum ‘de Blenk’ in Ulft.
Op parkeerplaats de Blenk zal een ‘Kids Plein’ met veel spectaculaire attracties verrijzen. Naast luchtkussens en een rodeostier zullen diverse verenigingen en bedrijven  zich hier presenteren.
Hubertus verzorgt dit jaar op het J.F. Kennedyplein een muziekfestijn. Onder andere zal de ‘Brassy Sound Band’ om 13.00 uur haar optreden verzorgen. De rest blijft een verrassing.
Bent u een Ulftse ondernemers, fabrikant of vereniging en wilt u zich presenteren op dit mooie evenement dan kunt u altijd contact opnemen met de organisatie via telefoonnummer: 06-53881975 of via e-mail: info@esvera.nl .