Op vrijdag 12 juni heeft Cafetaria Te Pas uit Gendringen voor 375 personen een catering verzorgd. Op een zonovergoten dag was de kantine van VV Gendringen de locatie van de catering. Zowel buiten als binnen konden de mensen genieten van een uitgebreid koud- en warm buffet. Ook met de vegetarische gasten werd rekening gehouden.

Een dag die vooraf goed is voorbereid door het hele team van Cafetaria Te Pas. Omdat vooral bij een catering van 375 personen, niet iets is dat aan het toeval kan worden overgelaten, Is al dagen vooraf met de voorbereiding begonnen. Er werd (zoals altijd bij Cafetaria Te Pas), zoveel mogelijk gewerkt met verse producten. Salades en gebakken aardappelen bijvoorbeeld, zijn allemaal huisgemaakt. Achteraf gezien was het voor hen de grootste cateringopdracht tot nu toe, maar met tevredenheid kijken zij erop terug. De 375 gasten waren voetballers die deelnamen aan een toernooi van Nederlandse Gemeenten op de sportvelden van SDOUC en VV Gendringen.

Cafetaria Te Pas dankt VV Gendringen voor de mogelijkheid om namens hun dit geheel mogelijk te verzorgen. Oh ja, zij hebben ook nog wat video opnames van die dag gemaakt. Deze volgen op een later moment.

Voor meer informatie:

Cafetaria Te Pas
Grotestraat 5
7081 CA Gendringen

w: www.cafetariatepas.nl
t: +31-(0)315-681262
e: info@cafetariatepas.nl